0

Nissan Qashqai bensinlukt i kupeen

spurt 2021-02-11 09:22:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har en Nissan Qashqai 2,0 bensin 2011. Jeg har fått et problem med sterk bensinlukt i kupeen når jeg bruker varmeapparatet. Det kommer bare når jeg setter på varmen til beina, og forsvinner når jeg styrer varmen enten til både bein og frontrute eller bare til frontrute. Jeg merket det første gang etter at bilen ble startet i "ekstrem" kulde (-27 er ekstremt på vestlandet) Noen forslag ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-11 10:50:16 +0200

updated 2021-02-12 10:57:31 +0200

Hei Ja kommer med et par forslag men er ikke sikkert de holder vann her. Bensindamp kommer nok ikke gjennom varmeapparatet bare i en valgt posisjon, hvis det var bensin søl så ville lukten samlet seg i pollen filteret og gitt lukt i alle retninger du nevner. Vanligvis brukes jo ikke varmen til bena da det normalt på vinteren blåser helst på frontrute og ut til dyser for siderutene. Om sommeren blåses det meste av luften til dysene rett fremover mot fører og passasjer samt via kanaler under fører og passasjer sete bakover til baksete passasjerene. Jeg antar at slik konsentrert varme kan føre til avgassing fra plasten eller fra eventuellt lim som slike plast deler kan være satt sammen med, plast er et petroleumsprodukt som kan gi avgassimg hvis noen kriterier i produksjonen ikke er fulgt og tilstrekkelig testet av bilfabrikantene før de monterer det i bilen. Det finnes en rekke biler oppigjennom tiden som har hatt liknende problem og faktisk pga av de blir fysisk dårlig av lukten har måttet kvitte seg med bilen. Faktisk har bilfabrikantene tro det eller ei gjerne en ansatt som lukter seg til materialer som avgir lukt eller gass i pre produksjons bilene for å unngå nettop slike problemer. Nå skal jeg ikke garantere for at det er slik i din bil men er den beste forklaringen iallefall jeg kan komme opp med. I Broomprat intervjuet med Mærtha Loise forteller hun nettopp om dette problemet med at de hadde en Citroen der lukten i bilen aldri ble borte og er faktisk den hun husker best nettopp av den grunn som er beskrevet ovenfor.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar