0

2019-2020 usolgte biler

spurt 2021-02-04 15:11:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvor finner jeg disse bilene? Hybrid, El type Suv

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-04 18:13:06 +0200

Du har tydeligvis fått øye på en av disse spekulative nettreklamene med påstander om drøssevis av usolgte biler som befinner seg på et sted i nærheten av nettopp deg! Finurlige lurendreiere fisker ip-adressen og genererer et stedsnavn ut fra din ip-adresse...vips...så ser det "troverdig" ut!

Det enkle svaret er at det som ser ut til å være for godt til å være sant, ofte er akkurat det: bare bløff, for å få deg til å klikke på et eller annet og så videre. Ja, det hender det er en "usolgt" bil i dann og vann, primært snakker vi da om forhandlernes utstillingsbiler, men som vi vet, man har blitt flinkere til å sirkulere også slike biler nå for tiden. Det er heller ikke sånn at bilbransjen i Norge tar inn en skipslast i en smell med de bilene man forventer i selge i løpet av et år lenger, slik man gjorde i hine dage. Å nei, nå går det i store trekk på at kunden bestiller "sin" bil med det ustyret, den motoren og så videre som han ønsker seg, bestillingen går til en fabrikk et sted i verden og så, når bilen er produsert, ja da blir den fraktet til Norge og overrakt kunden.

Ja, det hender en sjelden gang at kunden mister løsta (eller går personlig konkurs) underveis, men dt er sjelden. Igjen, det er IKKE sånn at det står drøssevis av usolgte biler som må "dumpes" til latterlig lave priser! Disse bilene finnes kun i internett-svindlernes kreative fantasi!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger