0

Min Ford Explorer 2020 registrert med 486 HK

spurt 2021-02-04 13:43:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Min Ford Explorer 2020 Platinum Hybrid er registrert med 486 HK i vognkort. Ford Norge annonserer den med 457 HK som kanskje er etter Amerikansk HK utregning?

Jeg har også gjort en avsjekk i FB gruppen "Ford Explorer Owners Club Norway" hvor alle som har sjekket kan bekrefte at bilen er registrert med 486 HK.

Jeg har skrevet med Ford Kundeservice som virker å være litt "tatt på sengen" Får ingen skikkelige svar. Siste var at de skulle be Statens vegvesen om justering? Men jeg tror det er helt feil. Da HK regnes forskjellig i USA kontra Norge.

Kan du se på saken? Det er bare et pluss å ha flere HK. Bilen er noe av det råeste jeg har eiet/ kjørt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-04 15:29:36 +0200

Hei Vel utregning av hk gjøres i en testbenk der alt utstyr skal være koblet til som motoren krever for å drives, diesel pumpe, vann pumpe vacum pumpe ol så tror ikke det er her problemet ligger. Snarere er det nok hvordan hk avgifts belegges som kan gjøre en forskjell fra Usa og fks Norge. Mulig de bruker kraft til hjulene over there mens i Norge brukes kraft på svinghjulet. Må nok en få en ringrev i Ford organisasjonen til å svare helt korrekt på dette.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger