0

Honda Crv tannstang

spurt 2021-02-04 13:32:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en -08 Crv, bensin, manuell, som nok må bytte tannstang om ikke lenge. Prisen et verksted tar for jobben ligger på ca. 35000. Selve tannstanga koster ca. 20 000. På internett kan man få kjøpt de uoriginale for ca. 3-5000 kr. Hva er forskjellen? Er uoriginal å anbefale?

Med vennlig hilsen

Knut Martin

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-04 13:59:42 +0200

Hei Knut Tannstang er holdbare greier og de aller fleste biler går til den evige hvile med tannsatangen sin så hvorfor du har tanker om at den må byttes må du gjerne si mere om. Ellers så går det helt greit å kjøpe uorginale eller brukte for den saks skyld, forskjellen du spør om er nok at den har stemplet Honda merket på seg. Tannstangen er noe plunder å bytte og blir masse søl av det så så kan du unngå det så er det aller best. De indre leddene lar seg bytte lett og mange ganger også o- ringene hvis det er lekkasje. Tannstang er normalt svært driftsikker så man bør være rimelig silker på at problemet fks ikke ligger i pumpen eller at feil olje er fylt på som kan gi skumme problemer i anlegget og dernest problem med virkemåten.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger