0

Er Tiguan fra 2010 noe å satse på?

spurt 2021-02-04 06:52:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg ser dere har anbefalt Octavia som 4hjulstrekker fremfor en del andre biler. Så jeg forstår at Octavia må være et godt valg. Jeg har sett etter en Tiguan, og begynner å lure på om jeg burde ha flyttet fokuset over på Octavia. Når budsjettet er helst under 150.000 kr, er en Tiguan 2.0 140 hk fra 2010 til 140.000 kr noe å satse på? Den har gått nesten 150T KM... Eller blir anbefalingen å flytte fokuset til Octavia? ;)

https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Ønsker å kjøpe fra forhandler og ikke privat (mulig det er falsk trygghet). Må ha firehjulstrekekr og jeg må ha automatgir... Og vil helst i pandemitiden ikke reise for langt fra Bergen for bilkjøp...

Håper dere har et tips her;)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-04 11:01:51 +0200

Hei Selvfølgelig skal du kjøpe en Tiguan hvis det er en slik du ønsker deg. Kjøp helst en 2011 og nyere og få en Naf test eller en rapport på at bilen er har gått igjennom en verksted kontroll. Diesel og automat er klart mest populær men også dyrest. Ta en lang prøvetur med bilen og se til at automaten girer fint og at det ikke kommer feilmeldinger. Nei er nok ikke falsk trygghet å kjøpe hos forhandler fordi de private ligger farlig nær i prisene de vil ha for sine biler så hvorfor handle privat da? Og uansett får du litt garantier fa forhandlere som gir en viss trygghet samt at hvis forhandler er seriøs så slipper du å ringe en venn.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-04 11:23:15 +0200

Tiguan og Octavia er to vidt forskjellige biler å kjøre, i ditt sted ville jeg prøvekjørt begge. Ellers er selvfølgelig smaken som baken, for noen er "SUV" tingen, for andre er en mer konvensjonell bil med tilnærmet normal bakkeklaring å foretrekke. Vær forøvrig ops på at Octavia finnes med tre varianter over temaet "bakkeklaring": normal, 2 cm høyere og enda 2 cm høyere.

Vær ops på at Tiguan av forrige generasjon har noe markant hjulstøy, spesielt om det er en bil som har "R-design" og noe vi kan kalle "lavprofildekk", iallefall markant lavere profil og bredere enn det som ellers er vanlig på Tiguan. Mitt stalltips er at en "vanlig" Tiguan, altså IKKE "R" versjonen eller en bil med jålefelger, er det beste valget. Og som Kamerat K er inne på, å handle hos forhandler er en god ting, privatmarkedet synes å være noe overprisa for tiden. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger