0

Innelåst nøkkel

spurt 2021-02-04 01:53:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Har et problem som jeg aldri har opplevd før. Når det er så kaldt som det har vært nå så har jeg startet bilen for deretter gå ut og skrape rutene fri for is. Men plutselig har dørene låst seg og jeg kommer meg ikke inn. Ringte veihjelp og de fikk åpnet dørene etter halvt minutt.

Glemte meg helt bort og gjorde akkurat samme tabbe i dag når jeg skulle hjem fra jobb. Endte igjen med veihjelp.

Men hvorfor låser dørene seg sånn plutselig? Alltid gjort sånn, men aldri opplevd at bilen låser seg. Ikke et stort problem i utgangspunktet, men ikke ønskelig å ta med ekstranøkkelen hver gang det er kaldt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-04 10:28:24 +0200

Hei Sentral låsen registrerer om det har vært aktivitet i bilen i en bestemt tidsperiode etter åpning ellers låser bilen seg igjen. På din bil har det vært aktivitet i og med at du har startet bilen så mener da at den ikke skulle låst seg igjen. Mulig at det kan være noe med knappene på nøkkelen så prøv gjerne med reservenøkkel og se om det samme skjer da og kanskje tilogmed skifte batteri i nøkkelen kan hjelpe.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-04 11:26:26 +0200

Kan det være mulig å gå inn i bilens oppsett og endre denne funksjonen? Jeg kjenner ikke Mazda 6 i detalj, men på min VAG-mobil er det såvidt jeg kan erindre, mulig både å disable denne funksjonen og endre tiden det tar før det sier "klakk". Sjekk instruksjonsboka....og husk reservenøkkel i mellomtiden! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger