0

Audi RS6 C6 min døde for noen dager siden

spurt 2021-02-01 17:52:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Bilen min døde plutselig når jeg skulle parkere... skulle låse bilen men ingenting skjedde så da prøvde jeg å starte den med nøkkelen i tenninga men ingenting skjedde... ikke en eneste lyd fra motor engang. fikk hjelp av naf med å jumpstarte den men ikke noe lykke der... og nøkkelen sitter fast i tenninga. spenninga på batteriet var bra og har ikke fått noe feilmelding om noe sånt. får på tenninga, ac fungerer og lys men ikke vinduer eller å låse bilen. kan styreenheten på bilen være død eller kan vi snakke om startsperre, starter eller tenningslåsen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-01 19:50:36 +0200

Hei Hvis nøkkel sitter fast i tenningslåsen er det fordi bilen ikke står i park eller at parkbrems ikke er aktivert da løses ikke nøkkelen ut. Nei styre enheten er ikke død først og fremst fordi de normalt er svært driftsikre og at du har flere problemer samtidig som ikke har noe med hverandre i elektrisk sammenheng å gjøre. Det som uansett er fellesnevneren er batteri, kabel til sikringsboks og jord kabel så det er her feilsøkingen må begynne.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Bilen den står i park og det har den alltid gjort

EiGht gravatarbildeEiGht ( 2021-02-01 20:08:26 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar