0

Toyota Corolla Hybrid 2019mod

spurt 2021-01-26 13:17:07 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Hva synes du om Toyota Corolla Hybrid? Jeg vurderer å kjøpe en 2019 mod med km stand 15700 Vet du om noe negativt om de bilene?

Mvh.Annar Kirkeby

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-26 14:23:25 +0100

Toyota er den fabrikanten som har lengst og mest erfaring med hybride drivlinjer. Noe kynisk sett, drivlinjen er det beste med Toyotas hybrider, uansett hvilken modell det måtte være snakk om. Om vi ser bort fra denne biten, er grundig prøvekjøring alfa og omega, bla er det lurt å sjekke om man har kropp som er "kompatibel" med de noe spesielle setene som har en tendens til å befinne seg i Toyotas biler, og ikke minst, om man kan leve med et til tider veldig moderne dashbord.

Negativt? Nada, for dem som synes det er greit å kjøre japs, er Toyota et aldeles utmerket alternativ. Fantastisk service ved merkeverkstedene, rett nok noe dyrt, men på kundepleie og garanti er Toyota helt på topp. Det er også greie biler å serve ved uavhengige, autoriserte verksteder om man vil slippe å betale timepriser som kan gjøre en advokat forlegen, for ikke å snakke om å betale en snau femhundrings ekstra pr liter olje som går på motoren, Men smaken er som baken, om man ikke kjører altfor meget står man alltids i en service i året hos Toyota :-)

The Bottom Line er at du får mye god bil for pengene her. Den har også relativt greit verdifall, gitt at du tar vare på bilen. Et NB: en Toyota blir understellsbehandlet når den kommer til landet, men jeg har observert at flere likevel velger å kjøre sine nye biler direkte til en "ekstra" runde med understellsbehandling. Uavhengig av om dette er gjort eller ikke mde den bilen du vurderer å kjøpe, etterbehandling bør gjøres innenfor maks tre år fra forrige behandling, helst innenfor to år. Det koster ikke allverden og betyr svært mye for bilens levetid. Vær imidlertid nøye med å velge en velrenommert understellsbehandler som har drevet en stund og kan sine ting, velg ut fra kvalitet og ikke laveste pris. Lykke til med en feiende flott bil som du kan ha glede av i mange år!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger