0

Familiebil suv

spurt 2021-01-22 10:56:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har sett litt på forskjellige typer familiesuver. Men sliter med velge. Suven bør vær romlig, ha god komfort, være økonomisk, samtidig litt sprek. Budsjettet er rundt 300 000- 350 000. (kan også være rimeligere). Typene som jeg har sett på er Mitsubishi Outlander, Volvo XC60 (XC60 og R-design) og Mercedes GLC.

Kan du gi meg litt fordeler/ulemper med desse? Kom gjerne med andre tips du har til meg.

Over til noe annen. Er så mye snakk om fossile biler skal bli dyrt å eie i tiden fremover. Hva stiller du deg til dette? Er det "trygt" å kjøpe diesel/bensinbil idag?

Takk :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-22 11:35:03 +0200

For å ta det siste først: Ja, vil skal fortsatt kjøre bensin- og dieselbiler i mange år framover. Om du ikke har et voldsomt behov for å kjøre i storbyer som potensielt kan få nullutslipp-soner. At de skal bli dyrere å bruke har det vært truet med i årevis. Riktig nok har drivstoffprisen økt og det er billigere med elbil i bommene, men det virker mer som skrekk-propaganda enn noe annet for meg.

Når det gjelder bilene konkret så handler dette veldig mye om følelser og hva man liker. Jeg hadde nok valgt bort Outlanderen først, selv om det er en fornuftig bil. For meg blir den litt billig innvendig. Både Volvo og MB byr på bedre komfort om materialkvalitet. Det er ikke dermed sagt at Outlander er noen dårlig bil altså – for det er den ikke.

Av andre jeg ville vurdert er Honda CR-V, som er en litt glemt modell, Toyota RAV4 som liksom er fasitsvaret på fornuftig – men kanskje ikke veldig spennende bil og outsideren Subaru Forester, som er tørst, men som er veldig bra og med veldig godt firehjulsdrift-system.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger