0

sentrallås

spurt 2021-01-21 08:26:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,jeg har en volvo v70,99mod.Fjernkontrollen er ødelagt så det må ordnes.Jeg lurer på om hvis jeg kjøper et nytt sett og bytter mottakeren i dasjbordet,må det da få kodet de nye senderne/mottakeren.Selve låsene virker men fjernkontrollen er ødelagt.Hilsen Trude

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-21 12:33:02 +0100

Ja, det er overveiende sannsynlig at et nytt sett krever koding mot bilens stryingenhet, vi snakker om en relativt ny bil fra en fabrikant som alltid har ligget i tet på alle punkter. Nå er det jo uansett ikke verre enn å ta en telefon til f.ex et svensk merkeverksted...der vil man med stor sannsynlighet kunne gi deg et raskere svar enn Volvo Norge. Velg gjerne et verksted nær grensen, da kan du sjekke pris samtidig og planlegge for en tur over når pandemien har roa seg.

Jeg ville nok også sørget for å bestille deler via det verkstedet som skal gjøre jobben, slik at alt var klappet og klart. Sørg for å ha vognkortet foran deg når du ringer, det er greit å få de rette delene. Og ja, du kan nok få gjort dette i Norge også, det være seg ved et merkeverksted eller Mekonomen, koster lite å ta en telefon og spørre, dog...siden vi bor i et høykostland...spør alltid om pris! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-21 21:26:30 +0100

updated 2021-01-21 21:50:31 +0100

Hei Trude Er ikke så vanskelig dette med fjernkontrollen. Inni nøkkelen sitter en transponder ampull som når du setter nøkkelen i tenningslåsen vekkes opp av et indusert strømfelt som umiddelbart starter kommunikasjon mellom en decoder og med bilens ecu som da tillater start. Fjenkontrollen til sentral låsen sitter i nøkkelhodet men har ikke noe med transponderen og start å gjøre. Sentral låsen bruker radio frekvenser som kommunikasjon så enten må du skifte batteri eller selve senderen men de lar seg uansett lettvint pare mot bilens sentral lås modul med en enkel prosedyre. Det holder som regel å skaffe en briukt nøkkel på et huggeri og sette over litt deler og deretter pare den mot bilen. Man kan også kjøpe reparasjons tjeneste på Ebay å legge den i en konvolutt og sende til England dette koster ikke mange kronene.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-22 10:52:05 +0100

En takk til Kamerat K her, nå lærte jeg noe nytt om Volvo! Tro meg, denne løsningen fungerer IKKE på noe som helst fra VAG med startsperre, som jo er mitt kjæreste tema i bilenes verden :-) Haede nær sagt, dette er jo en god grunn til å kjøpe Volvo :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger