0

Er c5 et bra kjøp?

spurt 2021-01-21 06:21:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei vurderer å kjøpe meg en 2010 model c5 touring 2,0 diesel med automat. Alle servicer fulgt osv. Er dette et trygt kjøp?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-21 12:24:02 +0200

Ja, om du vet hva du går til, er det mye god bil for pengene og et minst like trygt kjøp som alle andre bruktbilkjøp. Ja, 10 år gammelt er og blir 10 år gammelt, og man skal være klar over at franske biler ikke er blant de mest etterspurte i det norske markedet, verken som nye eller brukte. For deg som kjøper er det veldig greit, når du skal selge bilen igjen er det ikke fullt så greit. Det innebærer at det er en klar fordel å eie bilen en stund.

Når det er sagt: nyere Citroen holder jevnt over god kvalitet, man har ikke riktig like mange spesielle løsninger som tidligere, mange deler går omhverandre mot andre PSA-biler og ikke minst: gitt et normalt godt service- og vedlikeholdsregime kan du ha et problemfritt bilhold i mange år fremover! Likevel: sørg for at en godt utarbeidet tilstandsrapport eventuelt NAF-test ligger på bordet FØR kjøp, og ta det derfra, det gjør handelen så meget ryddigere for både deg og selger.

Legg gjerne til at dette er en svært så komfortabel bil med en av markedets beste og mest pålitelige dieselmotorer under panseret, du kan meget vel risikere å kjøre rundt med et evig smil som bare stoppes av ørene her, jeg har venner som har kjøpt Citroen i moden alder, og siden aldri har tenkt tanken på å kjøpe noe annet igjen. Dog....prøvekjøring anbefales på det sterkeste, fransk bil er ikke for alle, man må kjenne at hjertet banker for den genuine kjørefølelsen som følger med. Om jeg ikke husker helt feil, har også PSA minst en variant over temaet "automatgir" som rett nok fungerer som en drøm, men, det et et bittelite men: den krever tilvenning. Ikke noen dramatisk dårlig greie, men det er en annerledes måte å gjøre ting på som man enten liker eller ikke liker. Med alle forbehold, det kan være en konvensjonell automat i den bilen du ser på, men lurt å prøvekjøre uansett! Lykke til som nytt medlem i den frankofile klubben!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar