0

Motorvarmer bunnpanne eller slangevarmer

spurt 2021-01-18 10:21:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg bor i Finnmark og her kan det bli veldig kaldt på innlandet. Når det blir 35 kuldegrader kan bilen bli svært tung å starte. Jeg pleier å passe på at oljen nylig er bytta før vinteren. Når kulda setter inn pleier jeg å benytte en batterilader dra Biltema og kjøre Webasto diselvarmer før start av bilen. På denne måten får jeg varma motoren litt før start. Deretter lar jeg bilen gå på tomgang en halvtimes tid før jeg kjører. Og under stans, lar jeg motoren også gå på tomgang.

Jeg har lyst til å oppgradere ytterligere med en smart batterilader og et varmeelement på 230V fra Defa. Til min bil er det to muligheter. Jeg kan enten kjøpe en slangevarmer til kjølevæska, eller et element til bunnpanna. Siden bilen min allerede har Webasto, vil du da råde meg å gå for bunnpannevarmer? Jeg tenker at jeg da får varma både olje med bunnpannevarmer fra Defa, kjølevæske gjennom webasto samt ladet batteriet med smart lader fra Defa. Gitt at jeg har 230V uttak tilgjengelig.

Vennlig hilsen. Vetle

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-18 11:19:14 +0200

Heisann! Ja – minus 35 er små-friskt. Definitivt stillongsvær …

Jeg støtter dine tanker om å bruke en oljevarmer her. Da du, som du selv er inne på, allerede har en Webasto som varmer kjølevæsken. En smartlader er heller ikke dumt. Da vil du alltid ha godt med strøm på batteriet.

Dette høres ut som en god totalpakke!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger