0

Spm ang dekk og leasing

spurt 2021-01-17 22:01:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en ds7 crossback som er lease. Den skal leveres til høsten. Den har nå godt 42000 lm og vært igjenom 2 sommer sesonger. Jeg har dekkhotell og serviceavtale i pakken. Nå ringte dem meg og sa at sommerdekkene var slitt. 3 mm. Jeg skal ha bilen i en sommer sesong og har lite lyst å kjøpe nye sommerhus for så å levere bilen. Avtalen er på 60 000 km så hadde ikke forventet og og måtte bytte dekk på 3 år... hva mener du jeg nær gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-18 11:44:07 +0100

Heisann! Her kommer det litt ab på hva slags avtale du har med leasing-selskapet ditt. Har du serviceavtale kan dekk være inkludert. Start med å sjekke dette og å ta en prat med leasing-selskapet ditt rundt dekkene.

Om dette er noe som ikke dekkes har du egentlig ikke noe annet velg enn å kjøpe nye dekk. Nå er riktignok grensen for slitasje 1,6 millimeter på sommerdekk. Men har du bare 3 millimeter igjen nå, så holder det neppe over sommeren.

Det er jo heller ikke noen vits i å få den påkosten etterpå – etter at man har kjørt en hel sommer på slitte dekk. Da er det bedre å ta kostnaden nå og å ha gode dekk sommeren igjennom.

Men som sagt – ta det opp med leasingselskapet ditt aller først. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger