0

Salg av brukte bilbatteri fra Interdekk

spurt 2021-01-09 13:06:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg hadde kjøpt meg bil og måtte ha nye batteri, fant nye på siden til interdekk og bestilte 2 stk derifra.

Bilen de nye batteriene står i blir ikke brukt så veldig mye og er en bil som skal selges når den er shinet opp 100%. Men den har nå allerede problemer med batteri. Jeg tok kontakt med interdekk siden disse er under 1 år gamle og lurte på garanti med disse batteriene. Jeg fikk da svar tilbake at batteriene var gamle og til redusert pris og ingen garanti.

Dette fremkommer ingen steder i annonsen på siden deres og ei heller i min ordrebekreftelse.

Er dette lovlig å gjøre ?

Har man ikke garanti på bilbatteri normalt sett?

Mvh

Tommie

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-09 15:24:14 +0200

Hei Tommie Den infoen du nå har fått fra Interdekk er noe som de eventuellt skulle ha distribuert i kjøps øyeblikket fks at batteriene selges ut for halv pris, ukurant type osv. Å komme etterpå med denne infoen holder ikke som argument her så de må holde den vanlige garanti tiden som selger batterier må. Men du nevner at batteriene som står i bilen ikke blir brukt så mye så før man vrkelig tar opp kampen mot Interdekk så må du forsikre deg om at batteriene faktisk er dårlige eller defekte. Mange må topplade med en Zetec lader for å holde de i stand hvis de blir lite brukt. Hvis de hadde batteriene på hyllen sin skal det lang tid før de svekkes av selve lagringen og eventuell dato på batterier funner du skjelden men noen verksteder setter på en lapp som sier når de blir tatt i bruk og så gjelder liksom garantien derifra. Tar du en rask tur til et bilelektrisk verksted og de skriver ut en måling som viser dårlig resultat så er det nok bare for Interdekk å ta de tilbake og gi deg nye eller pengene du betalte for de samt frakt tilbake uten flere argumenter om dette.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-09 18:11:47 +0200

Batteriene som står i bilen er ladet opp og bilen brukt i en periode, men etter å bli parkert så gikk det kun kort tid og batteri var helt død, målte 4,5v og 5,5v på batteriene. Batteriene er koblet fra og satt på lading og måler volt etter lading og 24 timer etter lading. Det var her jeg tok kontakt for å spørre ang garanti og fikk svaret som jeg fikk. Har funnet ordrebekreftelse og anbefaling fra butikken på min spørsmål, det står ingen steder noe om at dette er gamle batterier uten noen form for garanti.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger