0

Nissan Stagea lykter ulovlige

spurt 2021-01-08 06:37:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny 😊 jeg har problemer med og registrere en Nissan Stagea. Vegvesenet nekter og godta lyktene. Da disse er bygget om til rett lysbilde. Jeg byttet lykter til fra en aen Stagea jeg har som er på norske skilter. Her fikk jeg samme problem. Lyktene er ikke lovligt. Da tok jeg min siste plan. I desember i fjor godkjente jeg en Stagea som hadde mangel lapp fra vegvesenet Drammen. Disse lyktene blei og avvist i Stavanger. Så jeg lurer Benny hvordan er dette muligt? Jeg har 2 lovlige Nissan stageaer men ingen av di med lovlige frontlykter. Hvordan kan disse bli godkjente 1 gang og ikke neste. Det skal sies at den første godkjente som blei godkjent i 2015 hadde samme kontrollør i 2020 og fikk da feil på lyktene han selv godkjente i 2015. Så det som stusser meg veldigt her er at jeg har bilde bevis av når bilen blei godkjent. Men vist jeg havner i fulltekniks så har jeg plutseligt ulovlige lys. Hvordan kan jeg få ordnet dette. Jeg har prøvt og fått den bilen godkjent siden januar i fjor. Bilen er hentet fra Polen. Var godkjent i Polen 1 måne før den blei henta. Håper på litt hjelp.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-09 15:54:35 +0200

Hei I 2018 kom det en del nyere og strengere eu regler og mange av disse var regler med at hva som var 1er feil og 2er feil og som vi vet var 1er feilene ikke så viktig å gjøre noe med mens 2er feilene måtte utbedres. Derfor er det nok frustrerende at lyktene var godkjent i 2015 men ikke i 2020 av samme person. Det du må gjøre er å finne ut hva som må til for å få de godkjent ang farge, lysbilde, parklys ol og foreta ombygging som tilfredstiller kravene. Biltilsynet vil nok være behjelpelig for å finne en løsning her ang avblending av lys, lysstyrke osv. At bilen var godkjent i Polen betyr nok ikke allverden hvis du ikke kan vise til dokumentasjon som understøtter dette da det er tidspunktet for visning som betyr noe. På sønnens Bmw får jeg alltid spørsmål om coiloverene er påtegnet i vognkortet og som de selvfølgelig er fordi om en coilover ikke er annet enn en Traust Mc Pherson løsning men det er justering skruen de alltid henger seg opp i.

Du skriver ikke i detalj hvorfor de ikke godkjenner lyktene men det må jo gies en grunn eller forklaring så det må jo la seg løse på en eller annen måte.

Lykke til.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar