0

Skiltlysene

spurt 2021-01-05 22:24:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Skiltlysene mine har det ikke helt greit om dagen. Har skiftet pærer i en god stund nå. Når jeg har skiftet, ryker ene skiltlyset etter 2-3 uker, og det andre 1-2 uker etterpå. Det samme skjer hver eneste gang jeg skifter pærer.

Har demontert det jeg kan for å sjekke skader/ledninger, men jeg ser ingen åpenbar feil som kan være årsak. Har også sjekket sikringer. Hva kan være feil her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-06 00:08:41 +0200

updated 2021-01-06 18:12:02 +0200

Hei Først og fremst så er det ikke sikringen det er noe feil med da ville du ikke hatt lys der i det hele tatt. Feilen er en av følgende: Feil pære: for mange eller for lite watt styrke i forhold til det som skal være i forhold til instruksjonsboken. Spenningstap: lange ledningstrekk og dårlige koblinger kan gi spenningstap, måler du med multimeter skal det være ca 12 volt . Dårlig kvalitet, velg Osram eller Philips Dårlig kontakt: plus eller minus eller kanskje begge har dårlig kontakt og pæren flimrer som vil gi svært redusert levetid. Feil montering: man bør helst ikke ta på pæren direkte når den monteres, hold den med en serviett da fimgerfett kan brenne seg fast i glasset og redusere levetid. Til sist er det å se på holderen generelt, er glasset rent, er reflektoren ren, er holder deformert? Er det ikke slik må du hytte hele skiltlys huset også.

Tja tror det var alt kommer ikke på noe mer i farta :-)

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar