0

Har Outlander dårlig kamaksling??

spurt 2020-12-22 21:11:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Kjøpte en 2019 model Outlander i mars i år (2020). Fra da av og til nå har denne bilen hatt 6 motorhavari!! Disse "motorhavariene" går ut på at bilen går i safe modus, det lyser ei gul motorblokk i dashbordet og max 20 km/t. Bilen inn til Motorforum og hver gang er det feil på kamakslingmodulen. Så jeg lurer på om det er elendige kamaksling moduler på disse bilene. Nå har det ikke noen betydning for meg da Mitsubishi må selv betale alle disse kamakslingene, men begynner å bli ganske lei av å bli hentet av Viking. Noe dere har ørt om før?? Mvh Magne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-22 22:17:50 +0200

Hei Magne For å si det sånn så nei dette er ikke normalt og i såfall er det en komponent i modiulen som trolig ikke holder mål og det er nok noe som desverre skjer av og til i bilindustrien ref tilbakekallinger av tusenvis av samme bilene med samme feilaktige komponent innstallert. Ja enig 6 ganger å bli hentet av Naf er nok til å trøtte ut hvem som helst så kravet ditt overfor Mitsubishi burde være: Er det en oppdatert og forbedret del som nå byttes eller kommer feilen fra andre plasser fks følgefeil andre steder i systemet som er nok til å frittere delen:?? Skjer dette med alle biler så må jeg si Mitsubishi sliter men er det bare med din så er det ikke utenkelig at en tekniker med kofferten full av computere må komme fra Japan å undersøke den. En omlevering er heller ikke utenkelig da kundene skal slippe å utsettes for dette og samme feil 6 ganger er jo over grensen for å kunne tenke i den rettningen.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar