0

Hvorfor ikke x trail?

spurt 2020-12-22 08:54:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Ser på dine forslag på bruktbil. Finner som regel ikke Nissan og X Trail. Jeg har nå min 3. XTrail og har vært svært fornøyd med disse. En 2002, 2006 og nå en 2016. Ingen stopp, ingen feil og mangler. Det viktigste, billig på drivstoff, både med og uten tung henger. Alle 3 4x4 WD. Kjører 20 000 til 30 000 i året. Bor på Østlandet, Hytte i Børgefjell, hjemsted på Fauske og barn og barnebarn i Troms. God bil på langkjøring. Ser ingen anbefalinger for dette bilmerket. Lurer på hvorfor, går den helt under radaren?
Knut.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-23 15:38:26 +0200

updated 2020-12-23 16:05:39 +0200

Det er en god ting at du er fornøyd med bilen din :-) Min f.d arbeidsgiver hadde et par generasjoner Xtrail som tjenestebiler, og greit nok, uten å komme inn på svakhetene, bilene gjorde stort sett det de skulle. Det er også en sjarmerende bil på sitt vis, og jeg ga selv en grei attestasjon og anbefaling til hvilke kunder bilen kunne passe for til herværende Nissan-forhandler. Det er, på godt og vondt, en noe spesiell bil, som nok passer best for eiere som er litt konservative i sitt valg av bil, gjerne med en defensiv og fornuftig kjørestil, og ikke minst: mennesker som vet å ta vare på bilen sin.

Så nei, XTrail passer ikke for alle, men det gleder meg at det er flere som tenker litt som meg: du holder deg til en bilmodell du er fornøyd med i år ut og år inn! Da lærer du også bilen å kjenne, du vet i store trekk hva du går til når du bytter bil, og tar forbedringene underveis som en positiv overraskelse. Når det er sagt: XTrail er litt som Lada Niva i hine dage: de som hadde gleden av å eie bilen og ble kjent med den, trykket den til sitt bryst, mens andre tok frem ukvemsord som ikke egner seg på trykk. Ja, som XTrail, også Niva har sine svakheter, men som en psykolog ville sagt: det er ikke der problemet sitter: det er hva du gjør det til.

Kanhende vi alle kommer til å savne XTrail om noen år, når Duracelldrevne såpestykker blir dominerende. Så ja, XTrail har nok som mange andre gode biler, gått under radaren en god stund allerede, sånn er det bare. Måtte du ha glede av XTrailen din i mange år fremover, det er på ingen måte gitt at den får en etterfølger i Norge! Og selv om kroppen min ikke er konstuert for å sitte godt i XTrail...jeg føler genuin glede over å se at det ennå er noen der ute som tar vare på eksempelvis de som er igjen av 2006-generasjonen, den hadde et umiskjennelig preg av Nissan over seg, slik vi som var i tenåra med Datsun husker det. Lykke til videre med bilen din!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar