0

Toyota RAV4

spurt 2020-12-20 13:32:45 +0100

Hei. Juli kjøpte jeg en brukt Toyota RA 4 diesel 2015 mod av merkeforhandler. Etter kort tid begynte det å pipe i bremsene når jeg rygget. Bilen ble levert inn og etter tilbakelevering var pipingen borte. Imidlertid gikk det ikke lenge før den var tilbake. Nå piper det verre en noen gang, fortsatt kun når jeg rygger. Dette skjedde totalt 3 ganger. Nå har jeg time på merkeverkstedet 23.12.20. Jeg fikk beskjed om at det skulle prøves med å skifte bremseklosser siden de ikke visste hva årsaken kunne være. Nå skulle bremseklossene som var originalt fra fabrikken brukes. Det var en annen type som var brukt tidligere. Grunnen til det var at de som bilen ble levert med fra fabrikken var mye dyrere !!! Denne gangen fikk jeg beskjed om at jeg måtte betale, men skulle få en god pris. Jeg vet om flere som har har dette problemet og lurer på hva kan årsaken være. Mitt andre spørsmål er om det er riktig at jeg må betale siden dette oppsto første gang mens det fortsatt var garanti på bilen. Vennlig hilsen Frank Nyborg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-21 23:04:58 +0100

updated 2020-12-21 23:06:50 +0100

Hei Frank Det er ikke garanti på bremseklosser da det trolig er like mange måter å slite klossene på som det er Rav 4 eiere der ute. Men er det slik at det er en feil så kan saken være anderledes og kanskje helst hvis flere opplever det samme men er nok Toyota som til syvende og sist som avgjør dette. Hvis det er umulig a finne en feil og at det bare er lyd når du rygger så sorterer jo dette under såkalt skjønnhetsfeil som i bunn og grunn ikke er annet enn irriterende og kan vel ikke helt regnes som at det går ut over sikkerheten. At de gir en god pris er i ditt tilfelle slik din forhandler har løst dette som gjerne kalles goodwill der de reduserer prisen på deler eller arbeid. Du kan be din forhandler sende saken din til sin tekniske avdeling hos Toyota Norge importøren og høre hvordan de anbefaler saken løses men ikke ha for store forhåpninger om medhold. Noen ganger må vi leve med noe smått på stort sett alle biler noen ganger mer og mindre irriterende men vi venner oss til det.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Takk for svar.

Frankny gravatarbildeFrankny ( 2020-12-22 07:03:28 +0100 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger