0

Toyota Prius

spurt 2020-12-14 18:56:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hva er best av selvladende eller plug-in når det gjelder hybrid? Virker som det er enklest med selv landende.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-15 12:13:15 +0200

Hva som er "best" avhenger av flere forhold, det viktigste er at du må ha mulighet til å innstallere en forskriftsmessig lademulighet. Nei, du kan IKKE lade med "skjøteledning" over tid!!!! Ja, det koster litt å innstallere en sånn løsning, men det lønner seg i det lange løp. Har du mye småkjøring, kan det være mye å hente, men glem ikke at bensinmotoren nødvendigvis må være med innimellom, det er så enkelt som at det er derfra varmen kommer! Dvs litt bensin må til for at du skal slippe å kjøre med snøscooterdress og pelslue :-)

Men så var det økonomien i dette da: den ordinære Prius hybrid er ganske grei på forbruksiden den også. Ja, det blir noe dyrere enn en ladbar hybrid, men her må man se på helheten: en konvensjonell hybrid er gjennomgående vesentlig rimeligere enn den ladbare fetteren, uansett om du velger nybil eller brukt. Du skal ha et kjøremønster med mye småkjøring for at det skal være noe poeng i den ladbare versjonen...og glem ikke at innstallasjonen av forskriftsmessig lademulighet også koster en pen bunke tusenlapper....du kjører ganske langt "gratis" om du heller velger en konvensjonell hybrid! Du slipper også dilldallet med å huske å plugge inn ledningen , for noen kan det være et problem, mens andre tar denne "jobben" på strak arm.

Og har du mye langkjøring...? Da vil forskjellene jevne seg ut. Sånn er det bare - og du er selv ekspert på eget kjøremønster og om du har mulighet for å lade der du bor eller ikke. Ta en kosekveld og tenk gjennom disse tingene, så har du fasiten for hva som er det beste for din del! Uavhengig av dette: prøvekjør Prius for du kjøper, det er en spesiell bil som kan kreve en smule tilvenning. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Tusen takk for flott svar. Nå har jeg bestemt meg for en konvensjonell hybrid, da jeg kjører både langt og korte avstander. Deilig å slippe det ladetullet.

BILkjøp gravatarbildeBILkjøp ( 2020-12-15 18:48:05 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger