0

Rustbeskyttelse

spurt 2020-12-11 11:14:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Ville du fått rustbehandlet en helt ny Tesla Model 3, selv om dette kan føre at rustgarantien fra Tesla ikke gjelder?

Mvh, Gjermund

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-11 11:33:36 +0100

Hei Gjermund. Jepp – det ville jeg. Tesla Model 3 er ikke godt nok beskyttet fra fabrikk. Her finnes åpne platefalser, det er manglende PVC beskyttelse og åpne hulrom som er usatt for sølesprut.

Jeg har laget en større sak om dette og hva man kan gjøre med det - som snart kommer her på Broom.no

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-12-11 14:11:00 +0100

En ting som sikkert kommer til å bli nevnt i Bennys feiende flotte artikkel som kommer snart: velg din understellsbehandler med omhu! Velg et velrenommert firma som kan sine ting, spesielt må man ha kontroll med hva man kan og ikke kan gjøre med en elbil! Mhp begrepet "rustgaranti" er formodentlig Teslas garanti like god eller like dårlig som tilsvarende "garanti" fra VAG: masse liten skrift og dill og dall gir et mikroskoipisk nåløye for rustskader som dekkes av garantien. Ja, vi har VW hjemme, jeg gjorde som mange andre: når jeg kjøpte et par nye VW, kjørte jeg bilen nærmest direkte fra forhandleren til understellsbehandling....det VAG kaller "rustbeskyttelse" kan være greit nok om man bor i Sahara. Men for en norsk vinter? Nada! Bedre å forebygge enn å satse på en garanti som knapt nok er verdt papiret den er skrevet på. Nå utsteder vel ikke Tesla sine garantier på papir, men som Benny beskriver, heller ikke Tesla er speseilt godt rustbeskyttet fra fabrikk.

Trampeklapp for Benny her, ser frem til artikkelen, gleder meg til å lese den!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger