0

Piggdekk problem

spurt 2020-12-11 10:33:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Det vises på dashbordet alle dekk. Har piggdekk,nettopp satt på.De samme dekk som jeg til av i vår,da viste det ikke på dashbordet. Hva kan det være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-11 11:14:53 +0200

For meg høres det ut som om det er varsellampa for lavt luttrykk. Nei, det trenger ikke være for lanvt lufttrykk, men avhengig av hvordan bilens overvåkingsystem sjekker luttrykket, vil det uvegerlig lyse som et juletre om du ikke "forteller" bilen at du har skiftet dekk og at du nå har et nytt utgangspunkt for luftrykk-overvåkingen. Sjekk bilens insturksjonsbok...der finner du prosedyren for å gjøre dette. Hvis det er beskrevet på en litt for intelligent måte...ta en telefon til forhandleren...det er som regel veldig enkelt. På NisseLeif tipper jeg du finner dette i en av menyene på skjermen, antagelig bare et trykk på rett valg, så er det der. Husk at du må gjøre det samme når våren og sommerdekka kommer på plass! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger