0

Langtur med artick truck til Italia

spurt 2020-12-08 12:46:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei eg har èin artic truck pickup med 37toms dekk og eg lurer litt på korleis da hadde vert og kjøra til Italia med. Må eg ha med bære pose med hjullager og kor mykje vil da slita på dekko med motorvei kjøring og varm asfalt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-08 16:38:22 +0200

I og med at du bekmyrer deg for dekkslitasje og potensiell masseutskifting av hjullager, ligger det i kortene at det å kjøre denne bilen til Italia langs motorveinettet nok ikke er helt tingen for deg. Sjekk om det er mulig å hive deg sjæl og doningen på et biltog om du på død og liv må drasse med deg bilen til Italia, og bruk toget til du er nærmest mulig målet. Kjapt, trygt og mye billigere.

Og ja...du kan påregne massiv dekkslitasje, mykkje moro med hjullager og hele gullrekka fra hjula og like inn til motoren via hele drivlinjen. Dekka du snakker om er av den sorten som neppe er mulig å avbalansere spesielt godt, i tillegg oppstår det uvegerlig vibrasjon av den slemme sorten. Mao omtrent like festlig som å kjøre en traktor med rå terrengdekk på alle fire hjul - du vet - disse skogstraktorene med firehjulstrekk - til Italia. Det er liksom et par gode grunner til at ingen gjør det. Som sagt...ta toget....med eller uten bil. Du har god tid til planleggingen, i disse tider er det så aliekvel en god stund til det er "farbart nedover Europa. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar