0

Er Leaf fortsatt aktuell?

spurt 2020-11-29 10:26:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Har fått tilbud på ny Leaf e+ 2020. Pris 360.000 for toppmodell inkl. vinterdekk. Vet at bilen er gammeldags på flere måter og at det finnes gode alternativer. Har selvfølgelig vurdert e niro, kona ++ , men de har høyere pris. Jeg kjører mye på motorvei, men også en del på dårlige, smale veier lokalt.

Årlig kjørelengde ca 30.000, så bilen brukes ganske hardt. Trenger gode lys, bra musikkanlegg, gode seter (selv sitter jeg godt i Leaf’en), gjerne en litt kvikk bil med lavt innvendig støynivå, ikke så opptatt av fancy apper og dingser, lader i hovedsak hjemme.

Er Leafen fortsatt et greit kjøp eller bør jeg vurdere andre alternativer? Du har jo kjørt så mange ulike modeller...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-29 12:34:23 +0200

updated 2020-11-29 12:34:48 +0200

Gitt at du kan få kabalen til å gå i hop med ditt kjøremønster er Nisseleif absolutt et feiende flott alternativ. For meg fremstår det som om du har gjort grundige vurderinger henført til egne preferanser og eget behov for bil. Med din årlige kjørelengde og øvrige preferanser tenker jeg "langpendler", jeg merker meg også at du har fokus på hjemmelading og gir beng i apper og dingser, dette gjenspeiler at du har begge beina på bakken og et fornuftig utgangspunkt. Jeg regner forøvrig med at du har foretatt en grundig prøvekjøring: seter og komfort er blant de tingene som krever si en time eller to med prøvekjøring, såpass må Nissan-forhandleren stille opp!

Jeg tenker også at Nissan er en bedre samarbeidspartner enn både Hyunadai og Kia, uten forkleinelse for noen...Nissan har litt mer "pondus" i det norske markedet, for ikke å snakke om et bedre rykte enn mange andre. Legg til en tildels konservativ bil og japansk kvalitetskontroll, dette er absoluitt en bil man kan bli fornøyd med. Vær imidlertid ops på dette med rekkevidde vs radius for din daglige kjøring....dette er Achilles-hælen for de fleste som kjører litt mer enn til butikken!

Du kjenner selv ditt kjøremønster, legg inn at battierenes levetid er optimal om du holder ladenivået mellom 20 og 80 %. Ta denne greia med temperatur og vinterforhold der du bor med i betraktningen. Kan du få dette til å fungere sånn nogenlunde - eventuelt få til en ordning med lading på jobben - ja i ditt sted ville jeg helt klart hatt Nisseleif på toppen av lista! En helt annen ting er at jeg er blant dem som foretrekker tysk, men smaken er som baken! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger