0

Skoda eller Mazda

spurt 2020-11-18 20:22:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er på jakt etter en bil til rundt 100.000 har sett litt på Skoda Superb (Ikke stasjonsvogn) Har hørt av mange at dette er en veldig bra og fornuftig bil, fått høre at man får mye bil for pengene, også at de er billig å eie( service, forsikring, forbruk, verditap osv)

Men har også sett litt på Mazda 3, jeg syntes personlig at de ser kule ut! men vet veldig lite om de

Bruker bilen til alt, til og fra jobb, kjøre barn til barnehage(barnesete) ferieturer, og kjøretur bare for å kjøre, elsker å kjøre bil! også sett på bmw 520d det er vell bilen jeg egentlig har mest lyst på, men slått det litt fra meg, siden alle sier de er dyre og eie med tanke på service, deler, også hørt at det er mye feil med de :( ...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-19 18:38:19 +0100

To vidt forskjellige biler....her bør du sette deg ned og tenke gjennom behov og kjøremønster. Når du har tenkt litt, tenk litt på hvor mye du er villig til å bruke på løpende driftsutgifter, deretter prøvekjører du aktuelle biler...verre er det ikke. Superb er grei nok den, men den er tyngre og større enn Octavia. Jeg ville vurdert Octavia eller sogar Fabia isteden, det gir deg lave driftsutgifter og en pålitelig, grei bil. Unngå dog de små benzinerne fra før 2013: stikkord: skal du ha en slik motor, må det være den "oppgraderterte" motoren med REIM, ikke kjede!

ER du villig til å satse på en utradisjonell bil, er Skoda Roomster en rimelig, uhre praktisk bil, om du kan klare å løsrive deg fra dette med "ikke stasjonsvogn". Og ja, Mazda 3 er grei, men du vil få et enklere bilhold med Skoda. Smaken er dog som baken, den er delt.

BMW 520D for 100.000 spenn ville jeg glemt like godt først som sist, da får du en relativt gammel bil, kanhende en bil med en av de "spennende" motorene. Om du skal ha en bil som er kjekk å kjøre, som der de utgiftene du nevner innledningsvis ligger på et behagelig nivå, er Octavia verdt å vurdere...og vil du heller ha en sjarmerende småbil, er Mazda 3 helt grei. Diesel gir deg uansett best komfort og drivstofføkonomi, men det betinger et kjøremønster der du ikke bare ligger og dassekjører inne i byen hele tiden...hint: diesel partikkelfilter. Du må ut på landeveien innimellom for å unngå at DPF klogger igjen! Du bør også ha et forhold til om du vil ha automat eller manuell kasse....det siste er billigeree på alle vis....mens automat gir mer komfort. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger