0

Ford Focus vannlekkasje

spurt 2020-10-28 17:29:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Min datter har en Ford Focus 2015 modell kjøpt brukt av merkeforhandler for 4 år siden. Problemet som har oppstått i høst er at det lekker inn vann i bagasjerommet. Mest sannsynlig ved bakruta. Til tider er det veldig mye vann som kommer inn. Dekkes dette på noen måte av 5 års reklamasjonsrett?

Hilsen Åsmund

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-28 17:53:18 +0200

Hei Åsmund Først så er det noe som bør klargjøres først, er bilen over garantitid som er 5 år og isåfall er det ikke så mye å gjøre er du innafor så er det vanlig garanti som gjelder. Forhandler kunne jo heller ikke forutse at bilen noen år frem i tid skulle begynne å lekke vann så reklamasjonsrett ang skjulte feil og mangler blir vanskelig å benytte seg av. Så er spørsmålet har bilen hatt en skade som gjør at en slik lekkasje kan oppstå eller at noen av de bakre rutene har blitt bytte så er det de som har utført jobben du skal henvende deg til. Andre ting kan være at pakkningen har kommet ut av stilling i forbindelse med ut og innlasting av bilen eller at bakluken trenger justering hvis den har fått en dult. Skader man selv er årsak til ville likevel ikke blitt dekt på garanti.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar