0

Brukt M-klasse uten luftfjæring

spurt 2020-10-26 18:55:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Er vel ikke å legge skjul på at vi fleste drømmer om premium SUV fra enten Audi, Porsche, og Mercedes osv. Men jeg vet etter å ha lest mye her på broom at det kan være veldig dyrt og eie, spesielt da de fleste av disse SUVene har luftfjæring som kan koste skjorta! Men, når jeg har scrollet en del på Mercedes m-klasse så får man altså disse uten luftfjæring og med den ganske «fornuftige» ad blue motoren med 204 hk, 2012-2015 modeller! Hva tenker du om disse? Er det helt på jordet uten luftfjæring på disse eller er de brukbare?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-27 07:57:13 +0200

Yepp på M Klasse er det luftfjæring som gjelder, det blir nesten en annen bil hvis du ikke har dette. Har lest masse tester oppigjenom årene og alle anbefaler luftfjæring. Desuten er det en del skremsels propaganda som du ikke skal tenke så mye på stort sett er det holdbare greier men det er jo alltid de som har fått problemer som skriker høyest de andre hører man jo ikke noe om. Mvh Viasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger