0

Golf gte 2015

spurt 2020-10-24 02:13:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Har kjøpt en golf GTE 2015 mod av forhandler. I ettertid(1uke etter at jeg kjøpte den) fant jeg ut at denne ble bruktimportert på 4000km gått. Kan jeg kreve avslag i prisen for manglende informasjon? Sto ikke noe om dette i Finn-annonsen eller i kontrakten. Selger nevnte heller aldri det. Takk for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-24 07:28:41 +0100

Hei Vet ikke helt om det er opplysningsplikt og at selger må opplyse om dette, det er vel snarere slik at du som kjøper skal undersøke historikken på bilen, du fant jo ut av det en uke etter kjøp så var vel ikke noe selger med overlegg prøvde å skjule ved fks forfalsket service bok osv. Du kan jo legge det frem for selger om hvorfor han ikke har nevnt i annonsen eller for deg at den var bruktimportert. Hvis det er slik at fks pga av at den er bruktimportert fks har kortere garantidtid er det en vesentlig ting som skal opplyses om. Penger tilbake ville jeg kanskje ikke forventet men å opptre mere ryddig når man selger bil er jo best for både kjøper og selger.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger