0

Registerkjede, seier verkstedet

spurt 2020-10-19 12:33:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Eg har ein Nissan X-trail 2004-modell, køyrt 240000. Eg starter bilen i dag morges. Ein annleis lyd var å høyre. Egkøyrte til verkstedet, 2 km. Dei fann fort ut at det var berre 50% med olje på bilen. Eg har foran langtura, som til Oslo, som til Tyinholmen, rtc. sjekka oljen og fyllt etter det siste halve året. Har lurt litt på kvifor oljen forsvinn? Ingen olje under bilen. Har aldri etterfyllt med olje før no siste halvår.

Verkstedet etterfyller i dag olje med 2,5 l. Motoren går fortsatt stygt. Dei meinar då at det kan vere at registerkjeda har slite seg / skada. Det viser i fylgje dei, også dataanlegget i bilen ved sjekk.

Kva trur du? Kva kan dette dreie seg om i kostnad?

Mvh Andreas Kvalsund

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-19 19:13:32 +0200

Hei Andreas X trail har problem med at kjede strekker seg og må trolig byttes men det med høyt oljeforbruk er jo egentlig en annen sak. Kjører man med for lite olje er det ikke bra og kan påvirke stramme mekanismen til kjede. Lekker ikke oljen ut så forbrennes den i sylinderene og det er jo ikke helt bra. Høres ut til at du trolig bør legge unna litt penger til en nyere bil da det nesten er utenkelig å overehale en slik motor på et verksted. Er du selv en habil garasje mekaniker eller kan ringe en venn så er det håp da det normalt er grei dele tilgang men regn med at det går mellom 5000-10000 kr bare i deler.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar