0

Gode alternativer til s-max?

spurt 2020-10-14 11:22:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi har en Ford S-max som vi er veldig fornøyde med, men den er nå blitt 7 år gammel. Vi er en familie på 5, og liker spesielt godt at det er 3 like gode seter i baksetet, og den store bagasjeplassen, siden vi ofte drar på litt lengre bilturer i feriene. Siden vi kjøpte vår bil i 2013, har det skjedd en del med modellutvalg og priser på S-max, som gjør at den nå er blitt veldig mye dyrere enn den var. Spørsmålet er derfor, hvilke alternativer finnes det som kan tilby tilsvarende plass og komfort i baksetet og med tilsvarende bagasjerom? mulighet for 7 seter er bare pluss.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-15 14:04:25 +0200

Tja...Skoda Kodiaq må være et godt alternativ om vi snakker ny bil! Ellers er jo ikke 7 år noen spesielt gammel bil, om bilen er jevnlig understellsbehandlet kan dere lett strekke eiertiden både 10 og 15 år til om så skulle være. I det hele tatt, har man en bil man liker, e deti kke alltid sånn at det nye gresset på den andre siden av gjerdet er grønnere! Men som du har oppdaget, det er ofte dyrekjøpt! I Statsbudsjettet ligger det også premisser som gjør det enda dyrere å kjøpe ny bil i denne størrelsen, så her er det en klar fordel å være rask om dere vil gå for en ny bil!

The Bottom Line er at det ikke er mange nybiler som har såvidt god plass, og som du er inne på, prisene har blitt stivere og stivere år for år. Ovennevnte Skoda er et av få sammenlignbare alternativ med god plass og 5 hhv 7 seter til en nogenlunde overkommelig pris, vel verdt å se på og prøvekjøre. Ellers har jo Ford også Edge i repertoaret, noe konservativ, men absolutt en kapabel bil med god plass og høy komfort. I det hele tatt: når dere er 5 og trenger plass, om dere kjøper en ny eller nesten-ny bil i dag og tar godt vare på den, snakker vi om en bil som dere kan ha glede av i minst 10, sannsynligvis 15 år fremover, gitt et normalt godt serviceregime og jevnlig understellsbehandling.

Ja, overgangskostnaden fra den feiende flotte bilen dere har til en nyere bil i samme størrelse og klasse er relativt stiv, men se på det over et antall år, da blir det plutselig ikke så gærnt' pr år, pr kilometer.....det er tross alt poltiisk vedtatt at det skal koste å eie og bruke bil i Norge, den kloke velger sin bil med omhu, sørger for å kjøpe nytt eller biler i god stand, og legger heller lenger eiertid til grunn, det er jo engang sånn at det er overgangskostnaden som virkelig svir om vi ser helhetlig på det, spesielt når vi som her snakker om større familiebiler! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger