0

Vindusvisker lager klikkelyd

spurt 2020-10-13 00:06:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei vindusviskere min lager en høy klikkelyd når den er på topp og skal ned igjen. Det skjer vanligvis når det regner mye. Kan det være noe løst i vindusviskearmene eller under dekselet ved vindusviskermotoren?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-13 08:40:02 +0200

Hei Vindusvisker mekanismen har noen stag som overfører den roterende bevegelsen fra vindusvisker motoren til bevegelsen vindusviskeren har, disse stagene er gjerne klikket på en stål kule med en gummi eller nylon foring som slites over tid og har det gått langt nok så kan de faktisk hoppe av kulen slik at vindusvisere ikke går i det hele tatt. Mange ganger hvis man er heldig kan man få en clips til å montere på eller man får kjøpt de enkelte stagene i deler ellers er det hele meanismen som må byttes ut. Når det er en såvidt gammel bil det er snakk om er nok den lokale høggern det beste stedet å lete Ellers må du håpe på Finn marked eller Ebay.de da Ebay.co.uk har høyre styrte biler og har ikke samme mekanisme da de er speilvendt. Viktigs er nok å finne hva som er galt men krever litt demotering men er det først slitent sitter du snart uten vindusviskere da problemet ofte er akselrerende og hopper det av så har du ikke viskere.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger