0

Rust Pajero

spurt 2020-10-09 10:18:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Lykkelig eier av en 2010 Mitsubishi Pajero. Blitt urolig da jeg stadig leser om rustproblemer på disse. Er det tilfelle at dette er biler med store rustproblem?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-09 10:42:56 +0200

Heisann! Jeg kjørte Pajero selv i en periode for noen år siden. Hadde en 2001-modell. Den hadde da både noen år på nakken og gått relativt langt. Hele sitt liv i Oslo-området.

Det er en bil jeg var utrolig fornøyd med på alle måter. Virkelig en trofast sliter.

Jeg hadde ikke noen problemer med rust i alle fall. Det ble riktignok antydning et par steder etter hvert, rundt spylerdysen på bakvinduet og litt nederst på bakskjermene. Men ikke noen store og farlige ting. Må legge til at den var understellsbehandlet.

Jeg kjenner ikke noe til at de litt nyere Pajeroene ruster mer enn normalt. De gamle derimot – de kunne ruste friskt og nærmest over alt.

Har du tanker om å ha bilen lenge, er det smart å være litt føre var. Ta en skikkelig rustbeskyttelse på den. Om den begynner å bli litt brun under, så sørg for å få den skikkelig rengjort først. Jeg tror det kan være en god investering. Men som sagt – jeg kjenner ikke til at rust er noe problem på disse.

Lykke til videre med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar