VW Golf 2003 modell med lite problem

spurt 2020-10-04 14:26:44 +0200

emm gravatarbilde

Heisann! Jeg har en VW Golf 2003 modell som tidligere i år fikk opp varsellamper for avgasser og for EPC. De kom tidvis hver gang det regna og forsvant etterhvert. Dette fikk meg til å tro det bare var en gåen sensor, men jeg tok den allikevel til verksted og etter diagnose kom det opp at det var et problem med kamakselreguleringen. De fikk fjerna lampene, men de dukket opp i kort tid etterpå. Verkstedet hevdet at dersom de forsvinner igjen burde det ikke være noe problem

Jeg kjørte bilen som vanlig og stoppet innom butikken, i det jeg skulle skru på bilen så sleit den sinnssykt med å starte. Jeg måtte ha på startmotoren i kanskje 6-7 sekunder før den skrudde seg på, hostende og harkende, helt til den dæva rett etterpå. Prøvde en gang til og da gikk det. Da skrudde motoren seg på og avgasservarsellampe kom på, og etter ca. 0,5-1sek kom EPC på, da stod bilen i fri med turteller som gikk fra 0-2000 helt av seg selv. Den stod sånn et par sekunder før den stabiliserte seg og jeg fikk kjørt den hjem.

Skulle gjerne fått et tydelig svar på hva som kan være det mulige problemet og hvor bekymret jeg burde være? Verkstedet mente det ikke var noe problem, men det virker kanskje som slurvete jobb fra deres side?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett