0

Midlertidig familiebil

spurt 2020-09-30 13:58:39 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi er en familie på 4. Med barneseter, barnevogner etc. er det behov for god plass. Vi står på venteliste for Tesla Model Y, men aner jo ikke om den viser seg å være en bil vi ønsker å investere i - eller når vi kan få den utlevert.. Vi har derfor behov for en midlertidig bil som vi kan ha frem til vi får en avklaring rundt om vi skal investere i en tesla eller ikke. Utfordringen er å finne en bil til maks 3-400.000 med tilstrekkelig plass og sikkerhet, og som da helst ikke taper seg veldig mye i verdi på ett år - eller som vil medføre store verkstedsregninger.

Har du/dere noen tips til hvilke(n) bil som kunne vært kurrant for en familie som vår?

Mvh, Michael W

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-30 18:25:03 +0100

Hei Michael Det med verditap er som tenk på et tall og det samme er jo verkstedsutgifter da fremtiden er vanskelig å spå i bilverden som utvikler seg hele tiden. Ford Edge og Land Rover Discovery sport er vel de første som dukker opp ang pris og gjenstående restgaranti så slipper du iallefall verkstedsutgifter annet enn service. Disse holder seg greit i verdi men ingenting er sikkert 1 år frem i tid og foruten en håndfull biler opp igjennom tidene er jo det ikke akkurat en investering men snarere en nødvendighet det med bilkjøp.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-09-30 22:03:43 +0100

Dropp Tesla model ditt eller datt og kjøp f.ex ny VW Id.3 / 4 eller Skoda om elbil....da slipper dere å kave med midlertidige løsninger, i tillegg får dere en vesentlig bedre samarbeidspartner enn Tesla med på kjøpet....over hele Europa frem til Ural om så skulle være! Blant de tingene som betyr noe her, er sånne ting som tilgang på verkstedstjenester og reservedeler, dessuten er ikke Tesla akkurat kjent for god kvalitet på sine nybiler...tvert om. Der er Skoda en ener blitt, mens VW er jevnt over god. Bare overgangskostnaden ved denne "midlertidige" løsningen i påvente av at esla skal levere en bil som kanhende blir både et og to år forsinklet...ingen kan spå noe sikkert når det gjelder Tesla...kan meget raskt komme opp i en hundretusenlapp. Og om bakgrunnen for å velge model Y er firehjulstrekket...de jeg nevner kan også leveres med firehjulstrekk. Jeg hadde ikke lurt et sekund! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger