0

Møller Bil greier ikke å levere VW ID.3 til dato som lovet

spurt 2020-09-14 08:00:20 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Møller Bil greier ikke å levere VW ID.3 til dato som lovet . Jeg fikk lovnad om levering av min ID.3 til 11.september og de sa jeg skulle bli en av de første i landet til å få bilen, dette lovte de 1-uke før leveringen. Da datoen kom fikk jjeg ny beskjed om at de ikke kunne levere bilen denne dagen likevel. Dette synes jeg er merkelig håndtering av Møller bil. Nå vet jeg ikke hvilken dato jeg får min bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-14 10:48:08 +0100

Heisann – ja, skjønner at dette er litt kjedelig når du allerede her fått en dato.

Jeg har ikke hørt noe om dette og kjenner heller ikke til årsaken. Om det bare er kapasitetsproblemer eller andre ting som ligger til grunn for dette er jeg dermed ikke kjent med.

Men jeg stusser nesten litt på dette med kapasitetsproblemer når kundene har fått en dato. Da her jeg mer tro på at bilene har blitt forsinket i transport / distribusjon, at de venter på en ny oppgradering eller noe i den dur.

Bilen er nok uansett ikke langt unna. Så du får bare smøre deg med bitte litt ekstra tålmodighet her. Den som venter på noe godt … etc.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger