0

Abs, bremselys og antispinn lyser over en viss fart

spurt 2020-09-08 09:58:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg kjøpte en Saab for en måned siden og da jeg kjørte fra han jeg kjøpte bilen hos begynte det å lyse ABS og bremselys, samt antispinn -samtidig det kommer må jeg først kjører i høy hastighet, ca 80 eller over 70. Bremsene virker forøvrig fint.

Jeg ser at det henger en kabel under bilen ved høyre framhjul. Den er ikke koblet til . Jeg ser ikke hvor hvor den skal kobles til heller.

Kan det være problemet? Koster det mye å fikse dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-10 21:02:23 +0200

updated 2020-09-10 21:03:58 +0200

Hei For å si det sånn det er dårlig karma som Norulf pleier å si å ha kabler hengende å dingle nede under bilen men tror ikke at det har noe med dette å gjøre fordi da ville du hatt feilen hele tiden, denne kabelen er sikkert til slitasjvarsler til bremseklosser men bør stripses fast. Snarere er det nok sprekk i en knastering på et av hjulene som abs sensor skal avlese, det går fint i lav hastighet men dess fortere du kjører dess større blir aviket og til slutt over terskel nivå og abs kutter ut. Dyrt å fikse ja alt er jo relativt, framme må drivaksel løsnes og en ny ring må monteres mens bak er det mulig at lager må byttes. Se til at du har riktig dekk dimensjon på alle 4 hjul og helst samme merke og slitasje da det kan variere mye fra produsent til produsent ang rulleomkrets og sjekk luft trykket. En feilkode avlesning tar et verksted ca 500 kr for og da mener jeg ikke full diagnose bare avlese abs feilkoden. Lykke til Mvh Kviasen

.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger