0

hvorfor kia selger mindre niro enn hyundais kona?

spurt 2020-09-04 07:07:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny God morgen. Jeg tenker å kjøpe kia e niro. Til tross for å være en god familiebil med god rekkevidde, ser jeg at Niro ikke er blant de mest solgte bilene i Norge, Faktisk selger de mindre enn Kona (som er ganske likt, mindre og samme morselskap). Er det noen spesifikk grunn? Mellom Niro og Enyaq , hvilken bil skal holde bedre annenhåndsverdi?

mvh Prashant

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-04 11:03:50 +0100

Noen ganger er det tilfeldigheter og trender som spiller inn på bilsalget – og ikke bare fornuft. e-Niro og Kona EV er veldig like, og bygger på mye av samme teknikken. Men Kia er en del større og kan funke som en fullverdig familiebil.

Kia er litte granne dyrere, men bedre plass bør forsvare prisøkningen. Jeg tror kanskje at Konas kulere utseende og friske farger og sprekere interiør – kombinert med en del leveringstrøbbel fra Kia, er årsaken til at de selger ulikt. Sammen med trender og moter …

Men begge to er fine og gode biler. Så uansett hvilken av disse du velger gjør du ikke noe feil. Det handler vel i praksis om du vil ha en kul bil, eller en praktisk bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger