0

Hva er anti pollution foult

spurt 2020-09-02 13:31:26 +0100

Hva er dette. Bilen er en 2004 modell bensin med en 2005 modell motor gått 60000 Km. Jeg har byttet omtrent det som er mulig å bytte t.o m katalysator nå sist. Så skjer det igjen ,Bilen høres ut som den går på to tre sylindere rister å slutter å dra. Hva gjør jeg ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-02 18:03:47 +0100

Høres ut som et varsel om at Grenpeace kommer og tar deg! Vanskelig å si noe spesielt om hva dette kan være sånn uten videre, men at bilen synes å gå på færre sylindre og rister - kanhende som en gammel skøyte - er et ekstremt dårlig tegn. Jeg ville resonnert som så, at dette også er årsaken til at bilen ikke trekker. Det enkle er ofte det beste, jeg ville begynt å sjekke at tenningsrekkefølgen var korrekt, og tatt det derfra. Altså gå fra å sjekke at det er gnist over pluggene, at du ikke har stokket pluggledningene, at du ikke har glemt å koble til tenningsboksen er et et greit utgangspunkt. Om alt er jolly fine her, sjekker du drivstofftilførslen. Om dette også er greit, ja da kan du det være mer alvorlige problemer der du må sjekke komprosjon, ventiler osv..

Generelt er det imidlertid sånn at dette med tenning og drivstoff-tilførselen er det vanligste. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger