0

Bruktbil Honda Accord 2,2 veteran

spurt 2020-08-28 12:53:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er eier av Honda Accord 2,2 som ble kjøpt ny i 1991 . Bilen er gått 195000km og det meste på bilen virker men rust, spesielt bakskjermer. Bilen er eu godkjent i 2019 og blir veteranbil jan. 2021. Bilen er for god til vrakes og burde bli tatt vare på av veteran entusiast da Accord 2,2 er vel ikke den bilen det var flest ekemplarer av i 1991 mod. Er det noen høyere bruktbil verdi og selge bilen nå når den nermer seg veteranbil ? Mvh. geirr.walderhaug@gmail.com Geirr Walderhaug Tlf. 90665058

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-29 12:42:13 +0100

Ja...jo....dette er nok en bil som kan appelere til både unge som vil ha en fresk, ganske så stilig japs, men også Honda-entusiaster i noe mer moden alder. Problemet er at de unge har en tendens til å nedvurdere verdien på en bil, både i kroner og øre, men også dette med å "ta vare på" en feiende flott bil er totalt ukjent for mange. Er det en ungdom som ender opp med bilen, er det altså en ikke ubetydelig sjans for at den får en skjebne som er verre enn å havne på hoggeriet.

Mhp Honda-entusiaster er det ikke spesielt mange av dem, og selv om det nok på mange vis er en japansk klassiker som er verdt å ta vare på, er det ingen lett sak å finne "rette kjøper" her. Det er ikke den bilen som er mest etterpurt verken som "samleobjekt" eller klassiker for å si det sånn, men som vi vet: det finnes kjøpere for det utroligste, bare man tar tiden til hjelp. Om jeg skulle solgt en sånn bil ville jeg vasket den og "sminka" den opp litt, tatt noen feiende flotte bilder og lagt den ut på f.ex Brooms bruktbiltjeneste. Der er det færre annonser sånn at en litt annerledes bil ikke drukner fullstendig, og det koster ikke skjorta å ha annonsen der en stund. Venner og kjente er også en god reklamekanal, likeledes oppslagstavla på den lokale butikken. At det for meg ser ut til å være en en-eiers bil er et ekstra pluss her, likeledes at den knapt nok er innkjørt. X år på veien vil naturlig nok ha satt sine spor, men skiltene henger jo ennå på :-)

Men så var det dette med pris da: jeg ville lagt meg på et kompromiss: ikke så lavt at den ender sine dager på en eng som "åkercrosser", men ikke så høyt at jeg skremmer de som ønsker seg en rimelig og god bruksbil. Om det er din annonse som ligger på finn, vil jeg si at du har gjort de rette tingene, en pris mellom 5 og 8000 er win-win for alle. Ja, noen vil anføre at det er "mer enn bilen er verdt", på den annen side sett, du er ærlig og redelig med både tekst og bilder, og noen få tusenlapper for en bil man kan kjøre med i to år? Billigere bil får man ikke, og med en fersk EU-kontroll er det rimelig sannsynlig at bilen er tilstrekkelig trafikksikker. til at den kan selges uten at du får våkenetter i ettertid.

The Bottom Line er at jeg dog ville vært svært nøye med å selge bilen med kontrakt og all relevant dokumentasjon, herunder EU-kontrollen. Lykke til med salget, og er det fin bil på finn, ja da har du sannsynligvis salget i boks allerede!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger