0

Audi A4 quattro 2,0 TDI 170 hk, `07

spurt 2020-08-22 08:09:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Bebby, Sønnen min kjøpte seg en Audi a4 2,0 tdi 170 hk i vår. Bremsecaliper på høyre forhjul hang seg på her i sommer og vi kjøpte en ny og skiftet den. Det gikk strålende et par uker, men nå henger den nye calipeen også på. Altså det samme skjedde med den nye som med den gamle. De tre andre caliperene virker som de skal. Hva kan være feil? Er det noe som kan feilmonteres? Vi fulgte en instruksjonsvideo på youtube til punkt og prikke.

Mvh Svein Haavik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-22 08:44:43 +0200

updated 2020-08-22 08:58:40 +0200

Hei Svein Nei ikke så mye som kan gå feil men bremseslange kan være moden for utskifting da gummi kan foriinges over tid kan slangen være oppmorknet innvendig og lage såkalt struping som gjør at når du slipper bremsepedalen så går ikke bremseveske trykket fra pedalen tilbake til bremse væske reservoaret. Er det skiftet bremserør på bilen som ikke er uvanlig på en 2007 model så kan det også være at det kan ha kommet en knekk på røret da de er normalt i kobber og bøyes lett over sin maks radius de tolorerer å bli bøyd i. Ellers så er muligheten at de er konet feil når de ble produsert som heller ikke er uvanlig hvis det bare brukes enkelt verktøy til formålet. Forurenset bremsevæske kan også føre til problemet du nevner med tett rør. Fortvil ikke enda det er en enkel metode å teste dette på, løsne caliper og åpne lufteskrue hvis nå stempel går lett tilbake så har du funnet feilen og kan gå videre på det som er nevnt ovenfor. Bare som en ekstra sjekk så må du se om klossene går lett i sporene sine ellers må de renses for rust og smøres opp. Glidepinnene til caliper må også gå lett eller blir det problem.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger