0

Audi a3-e-tron langkjøring?

spurt 2020-08-17 09:59:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vurderer å kjøpe en Audi A3-e-tron 2016-2018 modell. Jeg vil bruke den til og fra jobb, og det er ca. 40km fra der jeg bor til jobb. Jeg tenkte derfor å kjøre i el-modus til jobb på motorveien. Hvor langt vil den kjøre da i el-modus på motorveien?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-17 10:18:31 +0200

Generelt er det sånn at en hybrid er mest økonomisk i det lange løp om du kjører i hybrid-modus.

At du nok kan kjøre både 3 og 4 mil i el-modus om du har en økonomisk kjørestil, er så sin sak, men skal det i det hele tatt være noe poeng, må du ha mulighet til å lade på jobben med den distansen du antyder her. Hvis ikke er det overveiende sannsynlig at vinninga går opp i spinninga, det er så enkelt som at når du kjører hjem må bensinmotoren både bringe deg "vel hjem" og lade batteripakka. Ellers er det i utgangspunktet smart med ladbar hybrid, du kan i teorien la all din småkjøring dekkes inn av billig strøm, og for lengre turer vil du kunne oppnå et så lavt forbruk at du kan le hele veien til bensinpumpa! Med fare for å bli misforstått, du vil kunne oppnå så lavt drivstoff-forbruk at du matcher en dieselbrenner!

The Bottom Line er at du må ha mulighet til å innstallere en forskriftsmessig hjemmelader, og mulighet til å lade på jobb vil være en klar fordel om målet er å kjøre mest mulig elektrisk. Jeg ville imidlertid tatt det siste med knusende ro, du får et helt greit drivstoff-budsjett om du kjører til og fra jobb i hybrid-modus også :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger