0

Ford focus st

spurt 2020-08-08 20:30:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hej jag har en Ford focus st som var på lakkering av en skade på forsikring dom lakkerte hela front fånger men når jag henta bilen så såg jag att jobben var helt dårlig så forsatt skade og masse bobler og dem vegrat og gøre noe. Me detta. Vad skall jag gøre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-08 21:29:41 +0200

updated 2020-08-09 08:17:50 +0200

Hei Man innhenter en tredjepart fra et annet lakkverksted, Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta. Personen vil vurdere om det fks er gamle skader som at man har kjørt over isklumper og lignende på vinteren som normalt ikke er synlige men som heller ikke er noen selvfølge at lakkverkstedet skal fiks opp i. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den. Du sier ikke noe om hvilken grunn de har for at de ikke vil gjøre jobben om igjen og normalt hvis det er en forsikrings jobb så er det forsikringen som legger føringene her og ikke verkstedet . Men hvis skaden som forårsaket at det ble besluttet utbedring og lakking fortsatt er synlig og det er masse bobler i lakken burde de jo egentlig skjemmes krumme nakken og gå på på nytt, høres ut som en riktig blåmandag på jobben for denne lakkereren spør du meg.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-18 14:47:44 +0200

Hej nu har jag vart noen runder viste fram skaden på en annen verksted dom bynte og le og sa dom borde skamme seg men dom kan ikke blande seg in og dem sa jag borde ta saken videre men jag vet ikke vor jag skall gå videre dem på Ford i Ålesund vill ikke gøre noe med saken det borde komme i avise den e så dårlig lakken og det e klarlakk ren over lykter.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-18 18:12:27 +0200

Det er dessverre ikke uvanlig at et annet verksted, som de du tydeligvis har forsøkt å få til å uttale seg her, vegrer seg mot å gi en skriftlig uttalelse. "Kan ikke blande seg inn" er en annen måte å si at de ikke vil være part i en sak der et annet verksted har slarvet. I ditt sted vill jeg gått til min lokale NAF-teststasjon og fått dem til å se på det. NAF er en langt mer uavhengig samarbeidspartner her, og normalt sett kan du få gjort en slik "jobb", altså få undersøkt et arbeid som dette, og få en uttalelse, uten å være medlem. Det koster litt, men da har du dokumentasjon på slarvet. NAF-medlemskap uten veihjelp er forøvrig greit å ha i slike situasjoner, men du må være medlem FØR kranelen oppstår.

Som Kamerat K undrer jeg meg imidlertid over at du kan ha slike problemer etter reparasjon av en forsikringskade. Sånn skal det ikke være! Få hjelp og råd fra NAF, og ta det derfra.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger