0

Rust behandling

spurt 2020-08-02 10:50:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en mercedes cla 2013,er i tvil om rust behandling,noen mener jeg Burte,mens andre sier at nyere biler ikke burte det gjøres med,fordi at det er så mye Plast og limunder disse at det kan løsne . Hva er den anbefaling.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-02 12:51:11 +0200

updated 2020-08-02 14:59:53 +0200

Hei For å si det sånn kan stort sett alle biler som har stålkarosseri og normal fremdrift som bensin eller diesel tectyl behandles. Men kjøper du ny Bmw I3 eller Tesla så kan du ikke trille den ned på den kombinerte: Hamburger, vask, innvendig støvsuging og understellsbehandlings sjappa nede på hjørnet og la de borre med fingertykke borr hist og her på bilen og proppe den med tectyl eller sauefett med tanken om at det gjorde de jo med Opel Omegaen min i sin tid og det funket jo fint men resultatet kan bli at den må slepes derifra og aldri mer kan brukes eller bilen kan simpelthen ta fyr fordi man har borret i ledninger til batteripakken el. Research er nøkkelen her og kontakt først Mercedes og hør hva de sier og deretter kontakter du et seriøst understellsbehandlings firma som da fks vil avstå fra å bruke fks limløser på et tenkt kritisk ommråde slik at ikke kanalene ramler av i en fartsdump. Uansett hvis de er seriøse skal plasten under bilen fjernes før påføring. De skal også normalt ha en plan for din bil med tydelig merkede piler hvor det kan borres og hvilket produkt som skal hvor.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger