0

Hvordan er Chevrolet Suburban?

spurt 2020-08-01 06:39:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Har kjørt mye av den eldre typen av Suburban, og har vert rimelig fornøyd med ikke for mange problemer. Kjører pr i dag en 97 modell med Vortec motor og Prinz gassanlegg, men er litt rust å ta igjen nå både på karosseri og ramme.

Så da lurer jeg på å gå til kjøp av en 16 modell i stedet, men vet altfor lite om disse "nymotens" mekanikk og elektronikk.

Kanskje du har noen fornuftige opplysninger som veier for og i mot et slikt kjøp?

Mvh Terje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-01 10:43:01 +0200

Hei Terje Under all den avanserte elektronikken finner du en helt vanlig bil med alt det din 97 modell har. Er ikke så farlig om du ikke vet noe om dette da det finnes feilkode avlesere for dette formålet og som for min del gjør ting lettere å feilsøke da man også får opp en masse live data. Elektronikken gjør bilen mer driftsikker og det er ikke som før da man så alle busslommer og avkjørsler fulle av biler med problemer. Mitt råd er løp og kjøp, det med rust på karroseri og ramme er enn kamp du kommer til å tape. Sørg heller for å behandle den nye med skikkelig rustbehandling.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger