0

Hvorfor kommer det hvit røyk fra eksosen?

spurt 2020-07-31 20:06:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Bilen bruker ikke vann, har ikke fylt på siden det ble byttet topppakning ca for 3 mnd, og har ennå ikke fylt på og det er nok på den har ikke minket noe. Samtidig når bilen står å går og man gir gass så blir det en svart stor flekk på bakken. Pakninger ved ventiler er nye vi byttet det samtidig. Bensina er også bra det bruker lang lang tid å kjøre tanken tom. Så den får ikke mye der. Ventilene var også fine, blir oppgitt. Dette er en Audi A3 1,6 bensin.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-01 11:07:21 +0200

Hei Hvit røyk er ufulstendig forbrenning av et eller annet i sylinder det være seg vann eller bensin. Motoren skal gi noe mer bensin ved oppstart og kald motor men går raskt over når motor er varm. Fortsetter det med hvit røyk er det fra fks kondens i bensintank eller fra kjølevanns lekksaje. Hvis det kommer en stor svart flekk under eksosen så er det sot partikler eller uforbrent olje. Historien vet jeg ikke noe om men det er ikke alltid at det er nok å skifte topp pakkningen det kan være sprekk i toppen også og skjer fra tid til annen på aluminiums topper og helst hvis de har mange km. Ta en kompresjons test eller en sylinder leak down test og undersøk pluggene hvordan de ser ut, de skal se omtrent like ut ang farge eller sot rester, hvis en peker seg ut så er det på tide å gå dypere inn i motoren for å finne årsaken.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-01 11:49:35 +0200

En mulig årsak her: Aluminiumstopper og bruk av feil frostvæske er dårlig karma!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger