0

Skoda Fabia 1.4 75 HK 2003 Modell

spurt 2020-07-31 18:04:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Ej har en skoda som ej sliter med og få start på før var det bare av og til når er det daglig ej byttet batteri for det var gåent fant ej ut å det hjalp litt men fremdeles så stopper den sjøl når ej e i fart kan også stå i kryss og ikke få start før ej he prøvd 1-10 ganger men den kinner men vil ikke starte og det oppstår nye ting som at den nå nylig begynte og stoppe mens den står 1-2 min på tomgang

Er det noen som kan komme med noen gode forslag til ka som kan vær problemet for bilverkstedet finner ikke ut av det men ej tror dette må vær noe elektrisk siden den starter til slutt men det er utrolig kor me krefter det går med på dette kvar dag før ej ska på jobb så hadde håpt å finne ut av dette håper på positivt svar! :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-01 10:49:31 +0200

Bytt bensin filter og plugger og hjelper ikke dette så fortsett med luft filter og plugg ledninger, bruk riktig og aller helst orginale deler. Neste er en kompresjons test for sjekk av sylindere. Pumpen i tanken kan også gi problem med start pga for dårlig trykk.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger