0

Tillhengere

spurt 2020-07-24 17:14:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Ser du svare ang. tilhengere 100 km/t. Du har selv opplevd det å ligge i 80 i 110 sone. Skjønner at fartsgrensen ikke økes. Kjører selv lastebil på som er sperret på 89 men det er bare lov å kjøre i 80. (EU bestemmelser). Ser mye rart langs veiene, spesielt om våren når hengere av forskjellig kvalitet som har stått i årevis skal lastes med diverse. Og ofte med overlast og gamle dårlige dekk. Tenk deg disse i 100 km/t. Det er ikke EU kontroll på tilhengere.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-25 05:57:06 +0200

Yes! Helt korrekt, at det finnes idioter som får vondt i maven og ligger 20 cm fra baklemmen på hengeren din når du holder fartsgrensa og faktisk kjører i en fornuftig hastighet på motorveien, er så sin sak, jeg tenker jo at her burde UP vært mer på hugget og inndratt førerkortet fra de som ikke evner å holde avstand! Som du sier, det er ikke uvanlig at hengere på norske veier er preget av både dårlig stand, overlast og ikke minst, idiot-lasting med negativ vekt på kula. Ja, selvfølgelig kunne vi som har seriøse hengere som vi setter vår ære å holde i god stand gjerne sett at fartsgrensa var høyere for oss, men for felleskapets beste er det et lite offer å måtte finne seg i å overholde en fartsgrense på 80. For å si det sånn: det skader ikke når jeg kjører avsted med et tonn eller halvannet på slep...det gjør jo uvegerlig noe med bremselengde og sådant mer, selv om man har aldri så mye bremser på hengeren!

Selv har jeg en en-aksler med store hjul og lavt tyngdeprunkt, ja, den ligger som et strykejern på veien i både 80 og 100, men det er en grunn til at vi har fartsgrenser, de er rett og slett til for å overholdes. Sånn er det bare. Og ja: jeg har kjørt mye langs sørlandske med slep opp gjennom åra, og jeg har vært mer eller mindre yrkessjåffør, det er rett og slett skremmende hvor mye total idioti langs veiene, ikke minst når vi snakker om absurd overlessa hengere i ekstremt dårig stand.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-07-24 17:14:52 +0200

Sett: 31 ganger

Sist oppdatert: Jul 25 '20

Antall visninger