0

Hvorfor kjører så og si alle Nissan Leaf uten kjørelys?

spurt 2020-07-17 14:19:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg ferdes mye på norske veier og har lagt merke til at det er ekstremt mange biler av typen Nissan Leaf som kjører helt uten lys foran, både på dagtid og kveldstid. Må man være rakettforsker for å finne lysbryteren i denne bilen, selges det som ekstrautstyr eller er Leaf-eierne rett og slett bare strømgjerrige? Mvh Espen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-18 07:59:54 +0100

Antagelig av samme grunn som mange NisseLeif-sjåfører kjører med lue og skjerf om vinteren :-) Som vi alle husker, i de tider da vi kjørte små benzinere med 40 liters tank....det VAR et stress å kjøre rundt med biler som på en dårlig dag med mye røkkekjøring hadde rundt 500 km rekkevidde! Om vi følger denne tanken fra dengang da frem til i dag: tenk om vi hadde vært henvist til små benzinere med 10-15 liters tank som kun kan fylles gjennom et påfyllingsrør som er nesten tett!

Der har vi NisseLeifens mer eller mindre lykkelige kvardag i et nøtteskall! Den arme sjåfføren vet at det er både rådyrt og tidkrevende å "fylle" langs veien, han gjør alt han kan for å rekke hjem og lade derhjemme mens han sover. Ved å slå av lys og ta på seg godt med klær, ja da øker han sannsynligheten for at han skal rekke hjem! Så enkelt er det, legg også merke til at mange eiere av elbiler synes å være kroniske neglebitere! I det hele tatt, det er IKKE sånn at elbil er for alle!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-18 08:03:31 +0100

Glemt forøvrig et annet særtrekk med elbiler: her hvor jeg bor, kjører de konsekvent både 10 og 20 km/t under fartsgrensa. Jeg bor på landet....før var det kun traktorer som samlet kø, nå liggger pinadø selv traktorene i køen bak elbilene :-) Samme årsaksforhold som nevnt over, realitene innhenter både NisseLeif-eiere og andre elbileiere når de blir overrasket av en batterimåler som raser som bensinmåleren på en gammel Mercedes-benziner der ute på landeveien!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger