0

Skoda octavia 2006 vinduheis venstre side bak

spurt 2020-07-15 10:07:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har et problem med venstre side bak vindu, da vinduet går motsatt vei av dem andre, og at etter at jeg har låst bilen. Hva kan være fei? Mvh Roger Ballangby

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-15 10:44:13 +0200

Hæ? Dette hørtes da mildt sagt merkelig ut. Men vinduet går riktig vei om bilen ikke er låst? Her ville jeg første sjekket brytere og kabelføringa inn i døren. Sannsynligheten for at feilen ligger her er helt avgjort tilstede.

Om dette er greit, så vipp av dørtrekket og sjekk inne i døra. Selv om feilen er veldig spesiell, så vil jeg tro at du kan finne feilen her i form av dårlige kontakter, ødelagt isolasjon på ledinger, eller feil på selve driveren til låsen på døra, eller elmotoren til ruteheveren.

Er det ikke noe der, er neste steg releer og sikringsboks og strømkurser. Da er det litt vanskeligere å feilsøke. Om du ikke er dreven på dette selv så er det fort en verkstedjobb.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-15 11:14:17 +0200

updated 2020-07-15 14:20:39 +0200

Hei Roger Selvfølgelig er det ikke dumt å sjekke alt det Benny nevner men er mye jobb. Normalt ligger det feil i gummi strømpen som går inn i døren fra stolpen der du lukker til døren i karmen. Er det avskallinger på ledninger her kan disse komme mot hverandre og gi nettop problem med at vindu åpner når sentral lås aktiverer. Passat og diverse søstere har hatt mye av dette problemet da ledningene er litt korte og slites litt i hver gang døren åpnes. Du vil ikke finne problemet uansett hvor mange timer du bruker på feilsøk inni døren når eventuelt feilen ligger utenfor døren.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger