0

Dødgang på clutch peddalen

spurt 2020-07-07 09:39:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Ede noen måter å få ordnet det slikk at clutchen blir bedre. Å eventuwlt hva er årsaken, Bil Kia shuma 2000 modell.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-07 17:51:29 +0200

Tja...om problemet kun er dødgang....hydraulisk clutch med automatisk justering har vært regelen noen tiår, jeg tviler på om en fjong bil som din har noen form for justeringsmulighet. Den sannsynligste årsaken her er at clutchen begynner å bli sliten, i ditt sted synes det som om det kan være fornuftig å ta en tur innom et verksted og innhente et råd. Der vil man også raskt kunne sjekke om det skulle være en manuell justering. Sist jeg så en slik justering var på en 70-talls bil, da var det en enkel mutter med kontramutter slavesylinderen under bilen.

Forøvrig er din Kia blant de verste verken å jobbe med eller mhp delepriser, når du er innom verkstedet ber du om pris samtidig. Sjekk gjerne med et autorisert tredjepartsverksted, som Mekonomen. En helt annen ting er at bilen er 20 år gammel...om det er andre problemer eller f.ex rust...ville jeg vurdert å bytte den ut. Om du ikke har spesielt mye erfaring selv, spør en god venn. En god venn med en del erfaring kan nok også hjelpe deg å skifte clutchen, men be aware, dette er IKKE den jobben du gir deg i kast med om du ikke har skrudd spesielt mye før! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar